Ceylanpınar'da gümrüğünde terör örgütü üyesi yakalandı

Ceylanpınar ilçesinde yaşanan son olayda, gümrük kapısından geçmeye çalışan bir PKK/YPG terör örgütü üyesi gözaltına alındı. Adı Ali Alalloş olan şahsın Suriye uyruklu olduğu ve terör örgütü üyesi olmak suçundan arandığı belirlendi.

1632 kez okundu.
Ceylanpınar'da gümrüğünde terör örgütü üyesi yakalandı Advert

Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlar sayesinde teröristlerin Türkiye'ye giriş yapma girişimleri engellenmeye devam ediyor. 

Terör örgütleri, Türkiye'nin sınırlarını ihlal ederek saldırılarını sürdürmeye çalışıyorlar. Ancak güvenlik güçlerimiz, vatandaşlarımızın güvenliği için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bu çabalar neticesinde, terör örgütlerine yönelik mücadelede önemli bir adım atıldı.


Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Suriye'nin Resulayn kentinden Ceylanpınar'a geçmeye çalışan bir şahsın kimlik bilgilerini kontrol etti. Gümrük kapısında yapılan kontrolde Suriye uyruklu Ali Alalloş'un PKK-YPG terör örgütü üyesi olmak suçundan arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu