ABB , Akçakoca Tatil Kampı misafirlerini ağırlamaya başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesislerinde sezon açıldı. Yaşlı Hizmet Merkezi ve Başkent 153 aracılığıyla başvuruda bulunan 60 yaş üstü, engelli ya da sosyal yardım alan vatandaşlar, Akçakoca Tatil Kampı’nda 5 yıldızlı otel konforunda ücretsiz olarak tatil yapıyor.

239 kez okundu.
ABB , Akçakoca Tatil Kampı misafirlerini ağırlamaya başladı Advert

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 60 yaş üstü, engelli ya da sosyal yardım alan vatandaşları, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca’da bulunan eğitim ve dinlenme tesislerinde tatile götürüyor. Tatil imkânından faydalanmak isteyen Başkentliler, Yaşlı Hizmet Merkezi ya da Başkent 153 aracılığıyla başvuruda bulunabiliyor.

Özel otobüslerle kamplara giden vatandaşlar, birer haftalık sürelerle hiçbir ücret ödemeden tatil yapıyor. Yaz kamplarına katılan vatandaşlar, hem sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir yaz geçiriyor hem de tarihi ve turistik mekânları gezme şansını yakalıyor.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yeşilin mavi ile buluştuğu manzarası ile Akçakoca Tatil Kampı 60 yaş üstü Ankaralıları ağırlamaya başladı. Vatandaşlar beş yıldızlı otel konforundaki tesislerde uzman kadro eşliğinde tatillerini güven içerisinde geçiriyorlar.

Ücretsiz olarak düzenlenen ve ilk kez gideceklere öncelik tanınan tatil kampı bu yıl da Ankaralıların yoğun ilgisiyle başladı. Vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Yurdagül Demirbaş: “Biz memnunuz Allah razı olsun. Kısmet oldu, işte gidiyoruz. Orada da çok güzel ilgileniyorlarmış duyduğumuza göre. Çok memnunuz her şeyden.”

-Emine Özdoğan: “Öncelikle üst kademeden alt kademeye kadar herkese teşekkür ediyoruz. Bizim imkânımız olduğu halde gidemedik. 68 yaşımdayım böyle bir hizmeti tebrik ediyorum. Daha önce ilçe gezilerine katıldım. Her şeyden çok memnunuz. Çok güzel kendimizle beraber, olmak insanlarla paylaşmak, yeni yeni şahsiyetler görmek. Çok büyük bir hizmet sağ olsun başkanımız.”

Hibya Haber Ajansı

ABB Akçakoca Tatil Kampı misafirlerini ağırlamaya başladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz