Şanlıurfa'da silahlı kavgada firari olarak aranan şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir kişinin öldüğü silahlı kavgada firari olarak aranan şüpheli şahıs JASAT dedektifleri tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı.

2618 kez okundu.
Şanlıurfa'da silahlı kavgada firari olarak aranan şüpheli yakalandı Advert

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Seyitören Mahalle’sinde 3 gün önce çıkan Demir ve Köprübaşı aile fertleri arasında silahlı  kavgada A.D. hayatını kaybetti.  Olayda A.D.'nin çocukları olan İ.H.D. ve M.G.D. ise yaralandı

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, kasten öldürme suçunun şüphelilerinden H.A.'yı olay yerinde yakaladı. Ancak diğer şüpheli H.K. ise firar etti. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, olayın hemen ardından başlattıkları takip ve çalışmalar sonucunda H.K.'yi  düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

Yakalanan şüpheliler, mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma ise halen devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı
Basın Duyurusu
(Kasten Öldürme Olayı Firarisinin Yakalanması)
Şanlıurfa İli, Bozova İlçesi, Seyitören mahallesinde 03.07.2023 günü komşu iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavganın büyümesi üzerine A.D. isimli şahıs ateşli silahla öldürülmüştür. Ayrıca olayda öldürülen A.D.'nin çocukları olan İ.H.D. ve M.G.D. isimli iki şahıs ise hayati tehlikeleri bulunmayacak şekilde yaralanmıştır. Meydana gelen Kasten Öldürme olayının şüphelilerinden H.A. olay yerinde Jandarma ekiplerince yakalanırken diğer şüpheli H.K. ise olay yerinden firar etmiştir. Şüpheli H.K. 'nın yakalanması için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından olay anından itibaren kesintisiz olarak yapılan takip ve çalışmalar neticesinde şüpheli şahıs 04.07.2023 günü yakalanmıştır. 
Olayda yakalanan şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak; suç ve suçluya yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız