Altın enflasyon verisi güç kazanıyor

Altın dünkü seansı da artıda tamamlamayı başarırken, üst üste üçüncü seansı da kazançla tamamladı.

176 kez okundu.
Altın enflasyon verisi güç kazanıyor Advert

Altın dünkü seansı da artıda tamamlamayı başarırken, üst üste üçüncü seansı da kazançla tamamladı. 1924 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, seans içi alımlarla 1938 dolar/onsla son üç haftanın en yüksek seviyesine kadar yükselmiş oldu. Enflasyon verisi öncesi altının pozitif yönlü seyrine devam ederken, enflasyonda olası geri çekilme senaryosunda daha da güçlenmesi beklenebilir. Bu veri öncesi altın dünkü seansı 1932 dolar/onstan seansı tamamlayarak yüzde 0,4 kazancı hanesine yazdı.

 

Gümüş de dünkü seansta altından ayrışarak az kayıpla da olsa günü kırmızıda tamamlamış oldu. 23,15 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, gün içinde 23,39 dolar/ons seviyesiyle üç haftanın zirvesini yaşamış olsa da kayıpla günü kapatmaktan kaçamadı. Gümüş 23,12 dolar/onstan seansı az da olsa başlangıç seviyesinin gerisinde tamamlamış oldu.

 

Platin seansı kayıpla tamamlayan bir diğer kıymetli maden olarak öne çıkarken, iki günün ardından kırmızıya dönmüş oldu. 930 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan platin, 927 dolar/onstan yüzde 0,3 kaybı hanesine yazdı.

 

Paladyum dünkü seansı altınla birlikte kazançla tamamlayan bir diğer kıymetli maden olurken, 1200 dolar/onsun üzerinde tutunma çabası sürüyor. 1232 dolar/ons seviyesinden güne başlayan paladyum,1243 dolar/ons seviyesinden gün sonu kapanışı yaparak yüzde 0,9 kazancı hanesine yazdı.

Kaynak TROY

Hibya Haber Ajansı

Altın enflasyon verisi güç kazanıyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu