Troye Sıvan ve The Weeknd'den yepyeni çıkışlar

Dünya yıldızları yeni single çalışmalarını paylaştı.

228 kez okundu.
Troye Sıvan ve The Weeknd'den yepyeni çıkışlar Advert

Troye Sivan – “Rush” 

Küresel süperstar Troye Sivan, üçüncü stüdyo albümü “Something To Give Each Other”dan ilk single'ı "Rush"ı UMG etiketiyle paylaştı.Troye Sivan, "Kendime güvendiğim, özgür ve serbest hissettiğim bir dönemimdeki tüm deneyimlerim bu şarkıda yer alıyor. Bu parça etrafımdaki müziğe ve topluluğa en bağlı olduğum dönemi yansıtıyor." diyor.

Sivan, dünya çapında yirmi iki milyar dinlemeye ve 10 milyon albüm satışına sadece 27 yaşında ulaşmayı başaran bir yıldız. Bunların dışında Hollywood filmlerinde bir dizi göze çarpan rol alan, büyük markalarla iş birlikteleri bulunan, podyumlarda sıkça yer alan ve 20 milyondan fazla sosyal medya kullanıcısına hitap eden Sivan, yeni albümüyle tüm dünyada ses getirmeye devam edecek.

The Weeknd – “Popular” (feat. Playboi Carti and Madonna)
The Weeknd, Playboi Carti ve Madonna ile düeti olan yeni single'ı "Popular"ı 2 Haziran tarihinde yayınladı. Şarkı, The Idol Vol. 1'in resmi albüm ön siparişiyle aynı anda piyasaya sürüldü.

Başrollerini The Weeknd ve Lily-Rose Depp’in paylaştığı ve Sam Levinson, The Weeknd ve Reza Fahim tarafından ortaklaşan yaratılan yeni dizi The Idol, Fransa’da geçekleşen Festival De Cannes’da izleyiciyle buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştı.

Bu yılın başlarında The Weeknd, Spotify'daki dinlenme sayılarına dayanarak Guinness Dünya Rekorları'na göre resmen "dünyanın en popüler sanatçısı" ilan edilmişti.

Hibya Haber Ajansı

Troye Sıvan ve The Weeknd'den yepyeni çıkışlar
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil