Şanlıurfa'da Demokrasi nöbetine katılan ve çeşitli temaslarda bulunarak Ak Parti İl binasında yapılan toplantıda Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Urfa'daki Hastanelerin genel durumu ve sorunları konusunda bilgi aldı.

 

Ceylanpınar ile ilgili söz alan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Minimum 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin bir an önce yapılması yönünde Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a ileterek yetersiz gelen Devlet Hastanesinin sorunu ve TİGEM'den arazi alınmamaktan dolayı Otogar, Buğday Pazarı, Kültür Merkezi ve bir çok projenin sorununu dile getirdi.

 

Soru cevap şeklinde geçen toplantıda 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesinin yapımı konusunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ,150 yataklı Devlet Hastanesinin bir an önce yapımıyla ilgili projenin ihalesinin yapılması hususunda talimat vererek yapılması planlanan projelerin bizzat takipçisi olacağını ifade etti.