Turkcell Platinum’un yaz kampanyalarıyla beach’ler de ayrıcalıklı

Hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan Turkcell Platinum yazın keyfini ikiye katlıyor. Platinum müşterileri bu yaz Çeşme’deki Fly-Inn Beach ve The Beach of Momo ile Bodrum’daki Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach ve Moon Hotel & Beach & Lounge’a indirimli girerken; dijital müzik platformu fizy’nin kampanyaları, beach partileri, konserler ile dijital içerik platformu TV+ özel gösterimleri tüm davetlilerin eğlencesini renklendiriyor.

543 kez okundu.
Turkcell Platinum’un yaz kampanyalarıyla beach’ler de ayrıcalıklı Advert

Turkcell Platinum yazın keyfini de ayrıcalıklı hale getiriyor. Önceki yıllarda Çeşme’de sunduğu ayrıcalıkları bu yıl Bodrum’da da müşterilerine yaşatan Turkcell, beach’lerin enerjisini ise dijital müzik platformu fizy ve dijital içerik platformu TV+ markalarıyla yükseltiyor. Kullanıcılara mayo kurutucu hizmeti ve fotoğraf çekim alanlarıyla fark yaratan Platinum, beach partileriyle de dikkat çekiyor.

Fly-Inn ve Momo yüzde 50 indirimli

Bu yaz Çeşme’deki Fly-Inn Beach ile The Beach of Momo’ya yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla giren Turkcell Platinum müşterileri, hediye içecek ikramıyla karşılanıyor. Ayrıca beach’lerde fizy’nin müzik listelerinden 3 şarkı dinleyenler de kampanya kapsamında bir adet soğuk içecek ayrıcalığından faydalanıyor. Yaz başından beri The Beach of Momo’ya gidenler fizy’nin DJ alanında sahne alan Gizem Kömürcü, Tankut Karakurt, Andreas Moles ile keyifli vakit geçiriyor.

Cape Bodrum’da fizy ve TV+ rüzgarı

Tatillerini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden Turkcell Platinum’lular da ayrıcalıklardan faydalanıyor. Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach’e girişlerde yüzde 30 indirim fırsatından yararlanan Turkcell Platinum’lular’a soğuk kahve hediyeleri ikram ediliyor. Cape Bodrum’da bu yaz fizy ve TV+ rüzgârı da esiyor. Müşteriler, yaz başından beri DJ ve Full Moon partileriyle müziğin tadını çıkarıyor. 30 Ağustos’ta DJ Erkut Sezer ve Kaan Küce, Cape Bodrum’da, Aydın Katırcıoğlu ise Full Moon Party’de sahne alacak.

Tatilciler, TV+’ın Açık Hava Sineması’yla yazlık sinema keyfini de doyasıya yaşıyor. 13 Ağustos’ta “I, Tonya” ile devam eden TV+’ın Açık Hava Sineması’nda 20 Ağustos’ta “Brad’s Status”, 27 Ağustos’ta “Bohemian Rhapsody”, 3 Eylül’de “Love & Other Drugs”, 10 Eylül’de “Fight Club”, 17 Eylül’de “All Roads Lead to Rome” film severlerle buluşacak.

Turkcell’liler 2 yıldır Moon Beach’te

Bodrum’daki Moon Hotel & Beach & Lounge’ta geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fizy’nin müzik listelerinden 3 şarkı dinleyenler kazandıkları soğuk içecekle yazın keyfini çıkarıyor. 2 yıldır fizy ile Turkcell ayrıcalığını yaşayanlar; DJ Gökhan Aydoğmuş, Bülent Özdemir ve Gökçe ile eğleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Turkcell Platinum’un yaz kampanyalarıyla beach’ler de ayrıcalıklı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil