Şanlıurfalıların Yeni Validen Beklentileri

Son valiler kararnamesiyle Şanlıurfa'ya atanan eski Balıkesir Valisi Aydın Hasan Şıldak'ın 18 Ağustos'ta Şanlıurfa'ya gelmesi bekleniyor. Peki, Şanlıurfalıların yeni validen ne tür beklentileri var.

2873 kez okundu.
Şanlıurfalıların Yeni Validen Beklentileri Advert

Şanlıurfa, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Özellikle tarihin sıfır noktası olan Göbeklitepe ve Karahantepe ve Peygamberler şehriyle ünlü olan bir şehirdir. Bu güzel şehrimizin yeni valisinden, birçok konuda beklentilerimiz bulunmaktadır. 
Öncelikle, şehrin tanıtımı konusunda çok önemli olan spor konusunda atılacak adımlar önem arz etmektedir. Şanlıurfaspor, şehrimizin en önemli markasıdır ve futbolun geleceğinde önemli bir rol oynamalıdır. Bu nedenle, yeni valimizden futbola ve turizme özel bir başlık atması ve şehrin futbolunun geliştirilmesi ve şehrin tanıtımı ve turizmine yönelik projeler üretmesi beklenmektedir. Önceki valimiz Sayın Salih Ayhan'ın bu konuda önemli çalışmalara imza attığını unutmamak gerekir.

Yeni valimizden, şehrin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlaması da beklenmektedir. Eğitim, sağlık, spor ve sanat gibi alanlarda yapılacak projelerle Şanlıurfa'nın sosyal ve kültürel açıdan daha da gelişmesi amaçlanmalıdır. Gençlerimizin eğitimine ve spor faaliyetlerine yönelik yatırımlar yapılarak, onların geleceğe daha iyi hazırlanmaları sağlanmalıdır.
Şanlıurfa'nın gelişim ve kalkınması için yatırımların artırılması gerekmektedir. Yeni valimiz, şehrin potansiyelini görebilmeli ve bu potansiyeli doğru değerlendirebilmelidir. Eksikliklerin giderilmesi ve şehrin ihtiyaç alanlarının detaylı bir şekilde analiz edilip önlem alınması önemlidir. Sürdürülebilir ve etkili projelere imza atarak, Şanlıurfa'nın gelişmesine katkı sağlaması beklenmektedir.

Ayrıca, şehrimizin turizm potansiyeli de göz ardı edilmemelidir. Tarihi ve kültürel değerlerimizin tanıtımına yönelik çalışmalar yapılmalı ve turizm sektörü desteklenmelidir.Yeni valimizin, esnafın,sanayicinin ve halkın görüşlerine kulak vermesi, şehir halkıyla sık sık iletişim kurması ve onların taleplerini anlayıp çözüm üretebilmesi beklenmektedir.
Devletin valisi olmak istersin siyaset yorar.Siyasetin valisi olmak istersin devlet ahlakı ve kültürü kabul etmez.O zaman dengeyi sağlama lazım. Bu hassas denge sağlanırsa Sayın Valimiz Hasan Şiltak'ın Şanlıurfa'da zorlanacağını düşünüyorum.
Kısacası, Şanlıurfalılar olarak yeni valimizden, futboldan tarıma, turizmden sosyal yaşama kadar birçok alanda gelişme ve kalkınma adımları beklemekteyiz. Şehrimizin potansiyelini doğru değerlendirip, sorunları çözebilecek bir adalet anlayışla hareket etmesini umuyoruz. Şanlıurfa'nın kalkınması için çalışacak olan yeni valimize şimdiden başarılar dileriz.

Söz konusu hizmet, adalet, Şanlıurfa, huzur, sevgi, saygı olduğu sürece biz de her zaman Sayın Valimiz Hasan Şiltak'a destek olmaya hazırız.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü