Saadet Partisi Sözcüsü Aydın: "İktidarın asalağı haline gelmiş adamdan ülkücü olmaz"

Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın açıklamalarını değerlendirdi.

144 kez okundu.
Saadet Partisi Sözcüsü Aydın: Advert

Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İktidarın asalağı haline gelmiş adamdan ülkücü olmaz.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın bugün yapmış olduğu açıklamaları okuyunca, eski Devlet Bakanlarımızdan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Tunca Toskay’ın 2010 yılında kurduğu bu veciz cümle akıllara geliyor.

Açlık sınırının altında bir ücrete mahkum edilen milyonlarca asgari ücretli çalışanımız için cümle kuramayanlar, 7 bin 500 liraya mahkum edilen yüz binlerce emeklimiz için kılını dahi kıpırdatmayanlar, sınırlarımızın adeta kevgire dönüşü karşısında dilsiz taklidi yapanlar, Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu ve diğer muhalefet parti liderleri için insani ve ahlaki sınırları çiğneyen cümleler kurmayı marifet sanmaktadırlar.

Oturdukları yerden siyaset yapma konforunu ve iktidarın nimetlerinden aldıkları büyük payı kaybetmemek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve %50+1 formülüyle ittifakları zorunluluk haline getirenler kimlerdir? %10’luk oy oranıyla son 5-6 yıldır yanlışları görmezden gelenler ve bunların karşılığında kendi suçlarına kılıf gerdirenler kimlerdir? O halde; “beleşçi” kimdir, “asalaklık” nedir, “tufeyli” kelimesi en çok kimlere yakışmaktadır?

Ne yazık ki MHP’nin son dönem politika yapıcılarının tavırları ve söylemleri, en  çok da Milliyetçi Hareket’e gönül vermiş insanlarımızı yaralamaktadır. Bu nedenle biz Saadet Partililer, ülkemizin 81 ilindeki “Üç Hilal”e gönül vermiş vatandaşlarımızın hassasiyetlerine riayet etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Zira kendileri de aynı bizler gibi “siyaset, mafya ve uyuşturucu” kelimelerinin aynı cümleler içinde bir üçgen ortaya çıkarması karşısında derin bir üzüntü duymaktadırlar.

Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu, ülkemizin ve milletimizin yüksek menfaatlerini gözeten sözü, duruşu ve kararlılığıyla milletimizin gönlünün ve zihninin en güzel köşesinde kendisine yer edinmiştir. Biz Milli Görüşçüler için ise “Üslubumuz kimliğimizdir.” Biz Saadet Partililer, ahlaki ve manevi değerlerimizden hiçbir zaman ödün vermeden, yarım asrı geride bırakan tertemiz mazimize en ufak bir gölge düşürmeden ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz."

 

 

 

Hibya Haber Ajansı

Saadet Partisi Sözcüsü Aydın: "İktidarın asalağı haline gelmiş adamdan ülkücü olmaz"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız