Başkan Çakmak Öğretmenlerle bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak öğretmenlerle bir araya gelerek yaz okullarında yürütülen kültürel ve sportif çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

1495 kez okundu.
Başkan Çakmak Öğretmenlerle bir araya geldi Advert

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın yanı sıra Halk Eğitimi müdürü Mahmut Kışlar, öğretmen, usta öğretici ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarihi Paşa konağı sosyal tesislerinde öğretmenlerle görüşen Başkan Çakmak, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti. ‘’Halk Eğitimi merkezinin eğitmen desteğiyle ilçe genelinde belediyemiz tarafından yaz boyunca Siverek gençlerinin faydalandığı yaz okullarında görev alarak gençlerin gelişmesine katkı sunan öğretmenlerimizle bir araya gelmek bilhassa beni mutlu etmiştir. Bizde belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanarak gençlerimizin daha başarılı olması için desteğimizi her zaman sürdürmekteyiz, gençlere yönelik sportif anlamda projelerimizin çalışmaları devam ediyor, inşallah kısa süre içerisinde projelerimizi gençlerimizin hizmetine sunacağız. Aynı zamanda gençlerimizin faydalandığı dershanemizde hizmetini sürdürüyor, her anlamda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Çakmak talep ve önerilerini dinledikten sonra çeşitli hediye armağan etti.

Siverek gençliğine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a plaket ve tablo takdim eden öğretmenler teşekkürlerini iletti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız