Başkan Beyazgül, Belediye Ve Kızılkoyun Çay Bahçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı vatandaşların hizmetine sunulan Belediye Çay Bahçesi ile Kızılkoyun Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

1480 kez okundu.
Başkan Beyazgül, Belediye Ve Kızılkoyun Çay Bahçesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Belediye Çay Bahçesi ile Balıklıgöl Platosunda yer alan Kızılkoyun Çay Bahçesi yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası oldu. Sıcak yaz gecelerinde vatandaşlar, belediyenin çay bahçelerinde serin bir ortamda vakit geçiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye Çay Bahçesine giderek burada vatandaşlarla sohbet etti. Çocukların fotoğraf talebine kayıtsız kalmayan Başkan Beyazgül, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarla vakit geçiren Başkan Beyazgül, daha sonra Kızılkoyun Çay Bahçesine geçti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletveliki Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Kızılkoyun Çay bahçesinde vakit geçiren vatandaşları ziyaret etti. Başkan Beyazgül, vatandaşlara turizme yönelik yapılan çalışmaları aktardı. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız