Başkan Yalçınkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “30 Ağustos’ta yakılan zafer meşalesinden aldığımız güçle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da yarınlara azim ve gayretle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

1549 kez okundu.
Başkan Yalçınkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Advert

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“26 Ağustos’u 27 Ağustos’a bağlayan gece Afyonkarahisar’da başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’deki Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde zaferle sonuçlandı. 30 Ağustos tarihe dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak geçti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve büyük Türk milletinin azim ve kararlılığı ile kazanılan bu zafer aynı zamanda Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı büyük bir dönüm noktası oldu.

Bizler de ecdadımızdan aldığımız tam bağımsızlık mirası ve 30 Ağustos’ta yakılan zafer meşalesinden aldığımız güçle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da yarınlara azim ve gayretle yürümeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.”

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü