Kılıçdaroğlu,Şanlıurfa'da şehrin önemli sorunlarına dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da yaptığı açıklamalar, şehrin önemli sorunlarına dikkat çekti.

2248 kez okundu.
Kılıçdaroğlu,Şanlıurfa'da şehrin önemli sorunlarına dikkat çekti Advert

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da yaptığı açıklamalar, şehrin önemli sorunlarına dikkat çekti.


Kılıçdaroğlu, bedava elektrikten başlayarak mülteci sorunu, uyuşturucu, işsizlik, GAP projesi, çiftçilik, mevsimlik tarım işçileri gibi birçok konuya değinerek, Şanlıurfa'nın potansiyelini ve gelişme fırsatlarını vurguladı.

CHP lideri, Şanlıurfa'da inanç turizmi alanlarında büyük potansiyel olduğunu belirtti. Göbeklitepe ve Harran gibi tarihi ve kültürel değerlerin bulunduğu bu şehrin, inanç turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, derslik sayısının yetersiz olduğuna dikkat çekerek, eğitim alanında iyileştirmelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa: Bir Kudüs, Bir İstanbul Potansiyeline Sahip Bir Şehir


Kemal Kılıçdaroğlu, belediyecilik hizmetlerinin sadece yol yapmak veya çöp toplamaktan ibaret olmadığını belirtti. Şanlıurfa'nın, vizyon sahibi bir belediye yönetimiyle daha ileriye taşınabileceğini vurguladı. Bu noktada, Şanlıurfa'nın bir Kudüs ya da İstanbul olabileceğini ve turizm ve kalkınma anlamında daha büyük bir potansiyele sahip olabileceğini ifade etti.

Özellikle işsizlik, çiftçilik, mevsimlik tarım işçileri gibi konulara da dikkat çeken CHP lideri, Şanlıurfa'nın ekonomik olarak daha güçlü hale gelmesi için çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti. GAP projesinin daha etkin kullanılması ve çiftçilere destek sağlanması gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa'nın potansiyelinin farkında olan Kemal Kılıçdaroğlu, bu potansiyelin harekete geçirilmesi için vizyon sahibi belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Şehrin kalkınması için ekonomik, turistik ve sosyal alanlarda projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla Şanlıurfa'nın sorunlarına dikkat çekilmiş ve şehrin potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiği vurgulanmıştır. Şanlıurfa'nın turizm, eğitim, ekonomi alanlarında daha fazla yatırım alması ve vizyon sahibi bir belediyecilik anlayışıyla kalkınması, şehrin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.


Şanlıurfa'nın turizm potansiyeli de yadsınamaz bir gerçek. Şehirde bulunan Göbeklitepe gibi UNESCO Dünya Mirası alanları ve Harran gibi tarihi mekanlar, inanç turizmi açısından büyük öneme sahiptir. Ancak belediyecilik alanında yaşanan sorunlar, Şanlıurfa'nın tam potansiyelini kullanmasının önüne geçmekte olduğu ifade etti.

 

# Ömer Dodanlı yazdı Kılıçdaroğlu önemli sorunlarına şehrin Şanlıurfa'da dikkat çekti başkanı genel başkanı şehrin önemli sorunlarına # SON DAKİKA | Şanlıurfa sorunu eğitim
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanı soykırım örgütünün sözcüsüdür
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanı soykırım örgütünün sözcüsüdür
Netanyahu, Eurovision'da srail'i temsil eden Eden Golan ile konuştu
Netanyahu, Eurovision'da srail'i temsil eden Eden Golan ile konuştu