Edinilen bilgiye göre, kayyum olarak atanan Abdulkadir Tunçok, bilgisi dışında yapılan atama nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.

 

Belediye meclis üyeliği görevi verilen Tunçok, yazdığı istifa dilekçelerini kaymakamlık ve Lice Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne verdi.

 

Tunçok'un istifa dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

 

"Bilgim ve onayım olmaksızın Lice Belediyesi Meclis üyeliğine kayyum olarak atandığımı öğrenmiş bulunmaktayım. Kayyum olarak meclis üyeliği görevini kabul etmiyorum. Bu yüzden kayyum olarak atandığım Lice Belediyesi meclis üyeliğinde istifa ediyorum. Bu hususta gereğini saygılarımla arz ederim."

 

Geçtiğimiz günlerde de, Ağrı’nın Doğubayazıt İlçe Belediyesi'ne kaymakam tarafından kayyum olarak atanan Ayhan Topçi istifa etmişti. (Ajanslar)