Kıymetliler haftaya pozitif başlangıç yaptı

Artan risk algısı sonrası altın yeni haftaya alıcılı bir başlangıç yaparak başladı. Hafta sonu İsrail ile Filistin arasında başlayan çatışmalar, piyasaları güvenli liman arayışına itti.

2437 kez okundu.
Kıymetliler haftaya pozitif başlangıç yaptı Advert

Artan risk algısı sonrası altın yeni haftaya alıcılı bir başlangıç yaparak başladı. Hafta sonu İsrail ile Filistin arasında başlayan çatışmalar, piyasaları güvenli liman arayışına itti. 1832 dolar/ons seviyesinden haftaya başlayan sarı maden, seans boyu pozitif bir seyir içerisinde hareket ederken 30 doların üzerinde değer kazanmış oldu. 1832 dolar/ons seviyesinden güne başlayan sarı maden, 1861 dolar/ons seviyesinden kapanış yaparak yüzde 1,6 kazancı hanesine yazarak seansı tamamladı.

Gümüş de dünkü seansı da artıyla tamamlayarak üst üste ikinci seansı da kazançla kapatmış oldu. 21,60 dolar/ons seviyesinden haftaya giriş yapan beyaz maden, 21,89 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 1,4 kazançla seansı tamamladı.

Platin 881 dolar/ons seviyesinden güne başlarken seansı artıda kapatmayı başaran bir diğer kıymetli maden oldu. 891 dolar/onstan kapanış yapan platin, yüzde 1,1 kazançla seansı tamamladı.

Paladyum diğer kıymetlilerden ayrışarak kırmızıda bir kapanış yapan kıymetli maden oldu. 1159 dolar/ons seviyesinden güne başlayan paladyum,1138 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 1,8 kazanç elde etmiş oldu.

Kaynak TROY

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz