Göztepe-Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Trendyol 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, sezonun 9.haftasında İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya gelecek.Göztepe- Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

2646 kez okundu.
Göztepe-Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Advert

TFF 1.Lig'de 9.hafta heyecanı milli aranın ardından hafta sonu başlıyor. Şanlıurfalı taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Göztepe- Astor Enerji Şanlıurfaspor maçına sayılı günler kaldı.21 Ekim Cumartesi saat 19:00'da oynanacak. Sarı yeşiller son haftalarda alınan mağlubiyetler ve puan kayıplarına son vermek istiyor.

Mücadele Gürsel Aksel Stadyumunda olacak. Göztepe- Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

İzmir temsilcisi Göztepe, TFF 1.Lig'de en son oynadığı Boluspor maçında rakibini deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup ederek moral depoladı. Astor Enerji Şanlırufaspor ise evinde Gençlerbirliğine 2-1 mağlup oldu. Göztepe, Lig'de oynadığı 8 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 14 puan ile 5.sırada mücadele ediyor. Şanlıurfaspor ise oynadığı 8 müsabakadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 9 puan ile 13.sırada yer alıyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Memleket Partisi'nden “genel merkez kapatıldı” iddialarına yanıt
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik
Bakan Bak'tan milli sporcu Serkan Yıldırım'a tebrik