Başkan Kuş’tan 15 Temmuz ve Akşemsettin İçin Doğalgaz Açıklaması

İlçe merkezi ve kırsalında büyük bir yol seferberliği başlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Direkli Mahallesi’nde son aşamaya gelen kilitli parke yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, iki mahalleye daha doğalgazın ne zaman ulaştırılacağını açıkladı.

1879 kez okundu.
Başkan Kuş’tan 15 Temmuz ve Akşemsettin İçin Doğalgaz Açıklaması Advert

Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte mahallede son aşamaya gelen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Mehmet Kuş, muhtarın ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi talimatı verdi.

Eyyübiye’ye doğalgaz ulaştırılması için ilçedeki on mahallede kazı yapıldığını ve AKSA Doğalgaz’ın test çalışmalarını tamamlamasının ardından, bozulan yolların hızla tamir edilerek yenilendiğini hatırlatan Başkan Mehmet Kuş, “Bugün, Direkli Mahallemizdeyiz. Mahalle sakinlerimize doğalgaz için verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
İlçeye doğalgaz ulaştırılması için muhtarların, AK Parti teşkilatlarının, belediye meclis üyelerinin gayretleri olduğunu anımsatan Başkan Kuş, “Allah’a şükür, doğalgaz işinde alnımızın akıyla çıktık. Bir yandan Direkli Mahallemizde, diğer yandan on ayrı mahallemizde doğalgaz, elektrik ve su kazılarından dolayı bozulan yolları onarma çalışmalarımız hızlıca devam ediyor.  Kış gelmeden önce bu mahallelerimizdeki yolları da inşallah tamamlamış olacağız” dedi.
Direkli Mahallesi’nde doğalgaz bağlama çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Kuş, 2024 yılının hemen başlarında 15 Temmuz ve Akşemsettin mahallelerine de doğalgaz ulaştırılması için çalışmaların başlayacağı bilgisini verdi.
Mahallelerine doğalgaz ulaştırılmasındaki emek ve katıklarından dolayı Başkan Mehmet Kuş başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eden Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, “Eyyübiye ilçemize doğalgaz geleceğini söylediğimiz zaman, insanlar inanmıyor, ciddiye almıyorlardı. Geleceğini ummuyorlardı. Sağolsun Başkanımız ve ekibinin olağanüstü gayretinden dolayı ilçemizin birçok mahallesiyle birlikte bizim mahallemiz de doğalgaza kavuştu. Bir aya yakındır evinde doğalgaz kullanan ailelerimiz var. Üstyapı çalışmalarından dolayı da başkanımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz