Erciyes, Antalya Turizm Fuarı'nda tanıtıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla turizmin amiral gemisi olan Erciyes, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerin katıldığı Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı.

179 kez okundu.
Erciyes, Antalya Turizm Fuarı'nda tanıtıldı Advert

24 ülkeden turizm sektörü temsilcilerinin yer aldığı fuarda, Türkiye’nin en gelişmiş kış sporları merkezi Erciyes A.Ş. de yerini aldı. Ulusal ve uluslararası büyük spor organizasyonlarına yaptığı ev sahipliğiyle adından söz ettiren Erciyes, fuarda özel konumu ve doğal imkanlarıyla sadece kayak ve kar sporlarının yapıldığı bir kayak merkezi olmaktan öte, tüm dağ ve tabiat sporları ile yüksek irtifa kamplarının dört mevsim yapılabildiği bir merkez olarak da ön plana çıktı.

Antalya’daki fuarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Turizm Merkezi’ne yapılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bisiklet parkurları, spor salonları, yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, kamp alanları gibi profesyonel spor camiasını ilgilendiren yatırımlar dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatıldı.

Hibya Haber Ajansı

Erciyes Antalya Turizm Fuarı'nda tanıtıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü