İsrail El-Megazi Mülteci Kampı'nı vurdu: En az 51 ölü

İsrail'in, Filistin’deki El-Megazi Mülteci Kampı'na yönelik saldırısında 51 kişi yaşamını yitirdi.

1545 kez okundu.
İsrail El-Megazi Mülteci Kampı'nı vurdu: En az 51 ölü Advert

Ateşkes çağrılarını reddeden İsrail'in, Gazze’deki El-Megazi Mülteci Kampı'na yönelik düzenlediği saldırıda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere yaşamını yitirenlerin sayısının 51'e yükseldiği bildirildi. Filistin’in resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, İsrail ordusu Gazze'nin orta kesimlerindeki El-Megazi Mülteci Kampı'nda bulunan Seman ailesinin evini hedef aldı. Saldırıda, çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 51 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı.
 
SU DEPOSU HEDEF ALINDI 
 
İsrail, Endonezya Hastanesi çevresine de en az 15 hava saldırısı düzenledi. Tel Ez-Zater bölgesinde su depolarının vurulması sonucu çevredeki evleri su bastı. Gazze'nin batısındaki Ebu Hasira ailesinin evine yönelik saldırıda sivil savunma ve çevredeki vatandaşların yardımıyla enkazdan 5 kişinin cenazesi çıkarıldı. 
 
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, El-Megazi Mülteci Kampı'nı hedef alan saldırı sonucu çoğu kadın ve çocuk olmak üzere çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu ve hastanelerin acil servislerinin ağır yaralılarla dolduğunu duyurdu.

 

(MA)

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil