Viranşehir Belediyesi’nden Dilenci Operasyonu

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cuma namazı çıkışı cami önlerini mesken tutarak para isteyen dilencilere operasyon düzenleyerek, haklarında cezai işlem uyguladı.

1441 kez okundu.
Viranşehir Belediyesi’nden Dilenci Operasyonu Advert


Halkın duygularını istismar ederek onlardan para alan dilencilerle mücadele eden Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri, yaptıkları sıkı ve düzenli çalışmaları camii önleri ile vatandaşların kalabalık oldukları işlek mekânlarda sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri; Cuma Namazı sonrasında yoğunluğun yaşandığı kent merkezi, camilerin önlerinde ve çevrelerinde halkın duygularını istismar ederek dilencilik yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Halkın dini duygularını istismar ederek dilenen ve aralarında çocukların da bulunduğu dilenciler, zabıta ekipleri tarafından tek tek toplandı. Zabıta Müdürlüğü’ne götürülen dilencilerin üst aramaları yapılarak, elde ettikleri paralara el konuldu. Ayrıca dilenciler hakkında cezai işlem uygulandı.
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, denetimlerin düzenli olarak devam edeceği belirtildi. Sıkı bir şekilde sürdürülen dilenci operasyonlarının sonucunda ilçe genelindeki dilenci sayısının düşürülmesinin hedeflendiği ifade edildi.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız