Altın altı ayın zirvesinde

Altın 2000 dolar/onsun üzerine yerleşirken, dünkü seansta 2052 dolar/ons seviyesine kadar uzanarak son 6 ayın en yüksek seviyesini kaydetmiş oldu.

267 kez okundu.
Altın altı ayın zirvesinde Advert

Altın 2000 dolar/onsun üzerine yerleşirken, dünkü seansta 2052 dolar/ons seviyesine kadar uzanarak son 6 ayın en yüksek seviyesini kaydetmiş oldu. 2041 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan altın, seans boyu güçlü kalarak alıcılı bir seansı yaşadı. FED’in faiz artırım döngüsünde sona geldiğini düşünen piyasalar altının yükselişini desteklerken, Dolar’ın aşağı yönlü seyri altına destek oldu. Dünkü seansı 2044 dolar/ons seviyesinden tamamlayan sarı maden, yüzde 0,1 kazancı hanesine yazarak üst üste beşinci seansı da tamamladı.

Gümüş dünkü seansta 25 dolar/onsun üzerinde tutunmayı başarmasına rağmen yatayda bir kapanış yaptı. Seans içinde 25,26 dolar/ons seviyesine kadar uzanmasına rağmen, 25,02 dolar/onstan kapanış yaparak günü başladığı seviyeden tamamlamış oldu.

Platin günü kırmızıda kapatan bir kıymetli maden olarak öne çıkarken, 930 dolar/onsun üzerinde kalma çabasını sürdürdü. 944 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan platin, 935 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 1 kaybı hanesine yazdı.

Paladyum da seansı kırmızıda kapatan bir diğer kıymetli maden olurken, günün en çok değer kaybeden kıymetli madeni oldu. 1061 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan paladyum,1035 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 2.5 kaybı hanesine yazdı.

Kaynak TROY

Hibya Haber Ajansı

Altın altı ayın zirvesinde
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz