MG, yılın en büyük kampanyasını başlattı

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG, rekabetçi fiyatları ve çok avantajlı kampanyalarını, yılın son ayında otomobil sahibi olmak isteyen herkese sunuyor.

259 kez okundu.
MG, yılın en büyük kampanyasını başlattı Advert

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil markası MG, aralık ayında benzinli ZS, HS ve yüzde 100 elektrikli MG4, ZS EV modellerinde, birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile dikkat çekiyor. Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C-SUV segmentinin önde gelen modeli benzinli MG HS için ise hem Comfort hem Luxury donanım seviyelerinde 250 bin TL’ye 12 ay vadeli ve 0 faizli krediye ek, 100 bin TL de takas desteği sunuluyor. MG HS Comfort bir milyon 319 bin TL ve HS Luxury bir milyon 459 bin TL’lik takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

Özgün tasarımı, yüksek donanımı ve geniş yaşam alanıyla konfordan çok daha fazlasını sunan benzinli MG ZS Luxury Plus modelinde; 200 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkanına ek, 80 bin TL’lik takas desteği sağlanıyor. MG ZS Comfort manuel şanzımanlı versiyonunda ise 200 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi imkanına ek, 40 bin TL’lik takas desteği imkanı bulunuyor. MG ZS benzinli modelinin tavsiye edilen takas indirimli fiyatları, Comfort donanımıyla 939 TL, Luxury Plus donanımıyla ise bir milyon 159 bin  TL olarak dikkat çekiyor.

Avrupa’da sınıfının en çok satılan elektrikli otomobili olan MG4 Electric modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları da; 200 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi olanağına ek, Comfort donanımlı versiyonda 80 bin TL, Luxury donanımlı versiyonda ise 60 bin TL takas desteği ile tercih edilebiliyor. MG4 Electric, Comfort donanımında bir milyon 259 bin TL, Luxury donanımındaysa bir milyon 509 bin TL’lik, tavsiye edilen takas indirimli fiyatlar ile satın alınabiliyor. 591 km WLTP şehir içi mezili ile yüzde 100 elektrikli MG ZS EV satın almayı düşünenler ise 200 bin TL için 12 ay vade ve 0 faizli kredi olanağından veya 40 bin TL takas desteğinden faydalanabiliyor. yüzde 100 elektrikli MG ZS EV Luxury bir milyon 659 bin TL’lik takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.

Türkiye pazarına girdiği ilk günden beri hedeflerini büyüterek ilerleyen MG’de aralık ayına özel takas destekleri, kredi ayrıcalıkları ile birlikte kullanılabiliyor. Yılın en avantajlı kampanyalarını başlatan markanın aralık ayında da yüksek satış başarısı elde etmesi bekleniyor.

 

Hibya Haber Ajansı

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız