Burfaş, misafirlerini ağırlamaya başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burfaş'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanı, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'nda misafirlerini ağırlamaya başladı.

267 kez okundu.
Burfaş, misafirlerini ağırlamaya başladı Advert

Sosyal tesislerinde yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayan Burfaş, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Hızlı Kahve Konseptini de hizmet ağına dahil etti. İsrail'e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterip, boykot kararı alan vatandaşların talepleri üzerine hayata geçen proje ile Bursalılar, aynı hizmeti kaliteli ve ekonomik olarak Burfaş' tan almaya başladı. Kahve ekipmanlarının her biri en kaliteli içeceklerin hazırlanmasını sağlayan marka ve çeşitlerden seçilirken, deneyimli ve sıkı bir eğitimden geçirilen baristalar tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli kahveler, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'ndaki Burfaş'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanında Bursalılarla buluşmaya başladı.

Yoğun ilgi karşısında

Sayılarının önümüzdeki günlerde farklı noktalarda artması planlanan Burfaş'ın ilk Hızlı Kahve Konsepti mekanı tam not aldı. Tüm ürünlerin hem çok kaliteli hem de bilindik markalara göre çok ekonomik olduğunu belirten vatandaşlar, bu mekan için belediyeye teşekkür etti. Tarihi Çarşıbaşı Meydanı'ndaki Tesis çalışanları çok kısa bir süredir hizmet vermelerine rağmen, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Çalışanlar, tüm ürünlerin günlük ve taze olduğunu belirterek, tüm kahve tutkunlarını Burfaş'ın yeni kahve mekanına davet etti.

Burfaş Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz da ekonomik fiyat ve kaliteli hizmet prensibinden taviz vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, talepler doğrultusunda benzer tesislerin sayılarının artabileceğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Burfaş misafirlerini ağırlamaya başladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz