Başkan Canpolat ile Haliliye Belediyesi Üretime Devam Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kurulan atölyeler ile kamelya, bank ve piknik masaları artık Belediye bünyesinde üretiliyor.

2289 kez okundu.
Başkan Canpolat ile Haliliye Belediyesi Üretime Devam Ediyor Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kurulan atölyeler ile kamelya, bank ve piknik masaları artık Belediye bünyesinde üretiliyor. Parklara kazandırılan kamelyalar ile yeni yaşam alanları oluşturulurken, ağaçlandırma çalışmalarıyla da yeşil alanlar artırılıyor.

Haliliye Belediyesi’nin şehre kazandırdığı kamelya, bank ve piknik masalarının üretimi hızla sürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu Ahşap ve Metal-İş Atölyesinde çalışmalarına devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan Ahşap ve Metal-İş Atölyesi ile ustalar tarafından çeşitli aşamalardan geçen kamelya, bank ve piknik masaları, kullanma hazır hale getirilerek, parklara kazandırılıyor.

Haliliye Belediyesi tarafından kısa süre içerisinde parklara monte edilerek, vatandaşların kullanımına sunulan kamelya, bank ve piknik masalarının sayısı ise 1220’ye ulaştı. Üretimin durmadığı Ahşap ve Metal-İş Atölyesinde; 600 adet oturma bankı, 350 adet piknik masası ve 270 adet kamelya üretildi. Şanlıurfa’da bir ilk olan atölyeler ile seri üretime devam eden Haliliye Belediyesi, bir yandan hizmette hızlı işleyişi bir yandan da üretimi destekleyerek, yıllık bütçeden tasarrufu sağladı.

Öte yandan; üretilen kamelya, bank ve piknik masaları ile parklarda ailelere keyifli zaman geçirecekleri yeni yaşam alanları oluşturulurken, ağaçlandırma çalışmaları ise sürüyor. İlçeye yeni kazandırılan ve mevcut parklardaki yeşil alanın artırılmasına yönelik çalışmalar ile ağaçlar toprakla buluşturuluyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özel, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Arslan ile görüştü
Özel, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Arslan ile görüştü
Fırat Kalkanı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi