Başkan Soylu’dan 2024 Yılı Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı yeni yıl mesajında Başkan Soylu, Ceylanpınar için canla başla çıktığımız bu kutlu yolda 2023 yılını geride bırakırken, yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadığını kaydetti.

1895 kez okundu.
Başkan Soylu’dan 2024 Yılı Mesajı Advert

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, mesajında ‘’Saygıdeğer Hemşerilerim; Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2024 yılının Ceylanpınar‘a Şanlıurfa’mıza ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Ceylanpınar için canla başla çıktığımız bu kutlu yolda 2023 yılını geride bırakırken, yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz.

Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Ceylanpınar Belediyesi ailesi olarak, halkımızın gücünden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, projelerimizle Ceylanpınar’ımızı layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, Ceylanpınarlıların yararı birinci önceliğimiz olacak. Ceylanpınar’ımızın çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. Ceylanpınar Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Filistin’de yaşanan insanlık dışı İsrail barbarlığının son bulmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Aziz Ceylanpınarlı hemşerilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ ’ifadelerinde bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız