HARRAN PRESTİJ CADDESİNE KAVUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

1575 kez okundu.
HARRAN PRESTİJ CADDESİNE KAVUŞTU Advert

Şanlıurfa'nın 6 ilçesinde 'Prestij Caddesi Uygulaması' çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Harran'da ise ŞUSKİ, DEDAŞ, Telekom, AYKOME ve diğer ilçe kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürüterek altyapı hizmetlerinin tamamlandığı güzergahlarda asfaltlama çalışması başlattı.

 

Büyükşehir, 'Prestij Caddesi Uygulaması' kapsamında altyapı hizmetlerini tamamladığı Necmettin Cevheri ve Selahadin-i Eyyübi caddesindeki mezarlık yolunda asfaltlama çalışmasını kısa sürede tamamladı.

 

Büyükşehir, ayrıca Harran'da  21 Bin metrekare asfalt serimi, 241 km sathi asfalt serimi, 48 bin 542 metre içme suyu, 361 metre yağmur suyu hattı,155 bin metre kare kilitli parke serimi yaptı.

Her ilçeye aynı hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, daha yaşanılabilir ilçeler yapmak için hedeflenen yatırımların süratle devam edeceğini ifade etti.

 

Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ifade ettiler.

 

 

 

HARRAN PRESTİJ CADDESİNE KAVUŞTU
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı