Erciyes Kayak Merkezi, İngiliz medyasında yer aldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Erciyes Kayak Merkezi, İngiltere’nin basın yayın kuruluşu Independent’ta yer alarak, yeni destinasyon olarak örnek gösterildi.

338 kez okundu.
Erciyes Kayak Merkezi, İngiliz medyasında yer aldı Advert

Kayseri’ye gelen ve Erciyes’te tatil yapan Tristan Kennedy, tatil sonunda, Erciyes Kayak Merkezi’ni uygun fiyatlı bir kayak destinasyonu olarak duyurdu.

Köşe Yazarı Tristan Kennedy’nin İngiltere’nin basın yayın kuruluşlarından Independent’ta kaleme aldığı yazıda Türkiye’deki kayak imkanı tanıyan kayak merkezleri içerisinde Erciyes Kayak Merkezi’ne geniş yer verirken Kennedy, Erciyes Kayak Merkezi’nin dünyadaki diğer kayak merkezlerine kıyasla nitelikli ve uygun bir kayak turizmi fırsatı sunduğunu da dile getirdi.

Erciyes’teki konaklama imkanlarında yeme içme fiyatlarının hesaplı oluşu, kalabalığın ve yoğunluğun az olması ve kış aylarında taze, yumuşak kar olmasından bahseden Kennedy, teleferik ücretlerinin ise inanılmaz derecede uygun olmasından memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

“İnanılmaz doğal araziyi, avusturya alplerini aratmayan en yeni altyapı ile birleştiriyor”

Kennedy, Erciyes Dağı'nı da tanıttığı yazısında, “Zirvesinin altında sivri uçlu, yarı açık bir krater bulunan, 3.917 metre yüksekliğindeki sönmüş bir yanardağın inanılmaz doğal araziyi Avusturya Alplerini aratmayan en yeni altyapıyla birleştiriyor” ifadelerini kullanarak, Erciyes Kayak Merkezi’nden çok memnun kaldığını söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Erciyes Kayak Merkezi İngiliz medyasında yer aldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız