Başkan Büyükkılıç: "Kayserispor bizim bir değerimiz, bir markamız"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor’un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz’ın imza törenine katıldı.

237 kez okundu.
Başkan Büyükkılıç: Advert

Başkan Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada, “Kayserispor bizim için çok önemli ve anlamlı. Kayserispor bizim bir değerimiz, bir markamız.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Büyükkılıç, yaşanan teknik direktör değişikliği sürecinden de bahsederek şunları söyledi:

“Recep Hocamla bir dönem yaşandı. Elbette çok güzel günler oldu tabii hep kazanacağız diye bir şey yok, sıkıntılı zamanlar da oldu. Gerçekten dürüstlüğüyle, kalitesiyle, karakteriyle Kayseri’mize ve Kayserispor’umuza olan sıcak ilgisiyle burada uyumlu şekilde çalışmalar yaptı. Kendisi son süreçte arzu edilen performans sergilenemeyince, suçlu arama mantığında değil, kendisi belki bir değişikliğin Kayserispor camiası adına faydası olur anlayışıyla ayrılmak durumunda kaldı.”

Kayserispor’un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz da Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Burak Yılmaz, imzalarını atarak, Kayserispor ailesine katıldı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç: "Kayserispor bizim bir değerimiz bir markamız"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız