Viranşehir’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Viranşehir Belediyesi, merkez mahallelerde alt yapısı biten cadde ve sokakları bir bir sıcak asfaltla buluşturuyor. Yapılan asfalt çalışmalarıyla cadde ve sokaklar güvenli ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.

1748 kez okundu.
Viranşehir’de Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor Advert

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Merkez mahallelerde alt yapısı tamamlanan çok sayıda cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekiplerin son durağı Hürriyet Mahallesi 291.Sokak oldu.

Sokakta sıcak asfalt serimine başlayan ekipler, asfaltlama çalışmalarını 1-2 gün içerisinde bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe genelinde alt yapısı biten tüm cadde ve sokaklarını yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Hürriyet mahallesinin tarihinde ilk defa sıcak asfaltla buluştuğuna dikkat çeken Başkan Ekinci, “Güzel İlçemizi geliştirmek, güzelleştirmek ve modern bir hale getirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Yapılan ve yapılacak asfalt çalışmalarının hemşerilerimize ve Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Asfalt çalışmalarından memnun kalan mahalle sakinleri de, çalışmalar nedeniyle Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi tarafından İlçe merkez ve Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları
Dışişleri Bakanı Fidan’ın Riyad temasları