Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Gülistan Satış İstifa etti

AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

1805 kez okundu.
Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Gülistan Satış İstifa etti Advert

AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Satış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2014 yılından bu yana Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 3 dönem boyunca AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptığını belirtti.

Satış, görev süresi boyunca bir halk oylaması, 2 yerel seçim, 4 genel seçim ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 10 seçim sürecinde aktif rol üstlendiğini ifade etti. Seçim süreçlerinde sadece oy toplama dönemlerinde değil, sürekli olarak halk ile iç içe olarak çalıştığını ve sorunları dinleyerek çözüm odaklı faaliyetlerde bulunduğunu vurguladı.

Satış, bu süreçte ilçe teşkilatından bir belediye başkanı ve bir milletvekili çıkarmayı başardıklarını da belirtti. İstifa nedenini açıklamayan Satış, istifasını ilçe teşkilatına bildirdiğini ifade etti.

-İşte Gülistan Satış 'ın istifasıyla ilgili yaptığı o paylaşım:

"2014 yılından bu yana Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde 3 dönem boyunca AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı olarak; görev aldığım süre boyunca 1 halk oylaması, 2 yerel seçim, 4 genel seçim, 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 10 seçim sürecinde şahsım ve yol arkadaşlarım ile birlikte aktif rol üstlenmiş; sadece seçim sürecinde değil her an sahada halkımız ile iç içe olarak sorun, talep ve gözlemlerini yerinde görüp dinleyerek çözüm odaklı çalışmış ve bu vesileyle ilçemiz teşkilatından 1 belediye başkanı, 1 milletvekili çıkaracak şekilde İlçemizin temsili noktasında üstün gayretle yürütmüş olduğum görevimden istifa ettiğimi bildirmek isterim."

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz