Akçakale turizm şehri oluyor! Balıklıgöl’de sona doğru…-(VİDEO)

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın vizyon projesi olan Balıklıgöl Projesi’nde sona gelindi. Proje tamamlandığında Balıklıgöl ve Aynel Arus (Hz. İbrahim-Hz. Sara’nın evlendiği yer) ile ilçe turizm şehri olacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yalçınkaya “Yakın bir tarihte buranın açılışını gerçekleştireceğiz ve burası çekim merkezi olacak” dedi.

1918 kez okundu.
Akçakale turizm şehri oluyor! Balıklıgöl’de sona doğru…-(VİDEO) Advert

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya "Balıklıgöl'ün ikizini Akçakale'de yapacağım"  sözünü hayata geçirdi.

110 dönümlük Millet Bahçesi içerisinde bir yanda mesire alanı, bir yanda Hz. İbrahim'in ve Hz. Sara'nın düğününün yapıldığı Ayn-El Arus ve sözü verilen Balıklıgöl Projesi sürüyor. Projenin yakın takipçisi olan Başkan Yalçınkaya çalışmaları yerinde incelemek için bölgeye gitti. Yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçınkaya çalışmalarda sona geldiğini ve çok yakın bir tarihte Balıklıgöl’ün ziyarete açılacağını söyledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BURASI ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Projeler ile ilçenin turizm açısından çekim merkezi haline geleceğini kaydeden Başkan Yalçınkaya “Akçakale Balıklıgöl’deyiz. Balıklıgöl, başından beri hedeflediğimiz prestij proje… En büyük projemiz Balıklıgöl. Bu projede de sona geldik. Bir tarafta yürüyüş yolları, bir tarafta amfisi, bir tarafta Balıklıgöl ve onun yanında da Aynel Arus olmak üzere inşaat son sürat devam ediyor. Bütün gayretimiz seçimden önce burayı açıp, Akçakale’nin hizmetine sunmak. Arkadaşlar gece gündüz canla başla çalışıyor. Yakın bir tarihte buranın açılışını gerçekleştireceğiz ve burası çekim merkezi olacak. Hz. İbrahim ile Hz. Sara annemizin evlendiği yer Aynel Arus Akçakale’de. Akçakale de bütün dinlerin çekim merkezi olacak. Burayı dini turizm alanının önemli bir öğesi haline getireceğiz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu