Bakan Yumaklı: “Asrın felaketi, asrın birlikteliğine dönüştü”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, asrın felaketinin, devlet ve milletin el ele vermesiyle asrın birlikteliğine dönüştüğünü söyledi.

207 kez okundu.
Bakan Yumaklı: “Asrın felaketi, asrın birlikteliğine dönüştü” Advert

Bakan Yumaklı, 6 Şubat’ta herkesi derinden sarsan asrın felaketinin, devlet ve milletin el ele vermesiyle asrın birlikteliğine dönüştüğünü belirterek, “Bakanlığımıza bağlı tüm kurum ve kuruluşlarımızla depremin ilk anından itibaren bölgeyi yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalıştık. Bakanlığımızın her bir mensubu; üreticilerimizin, çiftçilerimizin ve vatandaşlarımızın acısını kendi acısı bildi, yaraları sarmak için cansiperane mücadele etti.” dedi.

Tüm imkanları bölge için seferber etmeye, ilk günkü gayret ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Bakan Yumaklı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aşacağız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı ve mesai arkadaşlarımızı rahmetle yâd ediyor; ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyorum. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Hibya Haber Ajansı

Bakan Yumaklı: “Asrın felaketi asrın birlikteliğine dönüştü”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, şampiyon oldu
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil