Rızvanoğlu: “Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi Beşiktaş İlçe Başkanı Mustafa Akgün ve DEVA Partisi teşkilat mensupları, İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Akat Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

127 kez okundu.
Rızvanoğlu: “Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz Advert

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, “Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızla birlikteyiz ve haklı mücadelemizden güç alıyoruz." ifadelerine yer verdi.

“Yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmıyor”

Yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını belirten Rızvanoğlu “Aynı sokak ve bölgedeki farklı projelerde hak sahiplerine farklı uygulamalar yapılması Anayasa’nın eşitlik ilkesi ile bağdaşmıyor. Yine aynı sokaktaki diğer projelerde 600’den fazla hak sahibi ile uzlaşı sağlanırken, bahse konu parselde 26 hak sahibinin mağdur edilmesi abesle iştigal. Ayrıca, yapı kayıt belgesi bulunan vatandaşlarımıza dönüşüm için ‘yerinde’ hak verilmemesi, ‘yerinde dönüşüm’ ilkelerine uygun değil.” ifadesini kullandı.

“Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz”

Milletvekili Rızvanoğlu, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini TBMM’ye taşıdıktan sonra yeniden bir araya geldik ve konuya ilişkin yeniden değerlendirmelerde bulunduk. Anayasa’nın 98. Maddesi gereğince soru önergesinin cevaplanması için geçerli olan 15 günlük sürenin dolmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte vatandaşlarımızla birlikteyiz ve haklı mücadelemizden güç alıyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Rızvanoğlu: “Vatandaşlarımızın haklı taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz"
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız