DEM Parti Urfa’da seçim çalışmalarına hız verdi

DEM Parti Urfa’da seçim çalışmalarını merkez ilçe, ilçe ve kırsal mahallelerde sürdürüyor.

2236 kez okundu.
DEM Parti Urfa’da seçim çalışmalarına hız verdi Advert

DEM Parti Urfa Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Celaleddin Erkmen, merkez ilçe Haliliye Belediye Eşbaşkan adayları Sema Ateş ve Suphi Yılancı ile birlikte 24 Metre Caddesi ve Perşembe pazarı esnafını ziyaret etti. Eşbaşkanlar ayrıca esnaf ziyareti ardından OSB Ortadoğu Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dinledi.

Bir diğer büyükşehir belediye eşbaşkan adayı Gülşen Özer ise Viranşehir ilçesinde esnafları gezerek yaşadıkları sorunları dinledi.   Özer’e ilçe belediye eşbaşkan adayları Bedriye Yorgun ve Serhat Dicle İnan eşlik ederken, esnaf ziyaretinin yanı sıra Perşembe Pazarı ziyaret edildi. Esnaf ve pazarda alışveriş yapan yurttaşlar yerel yönetimlere dair şikayetlerini eşbaşkan adaylarına anlatırken, 31 Mart yerel seçimlerinde Dem Parti'ye destek vereceklerini söyledi. AKP Belediyesi'nin kendilerine hiç hizmette bulunmadığını ve artık bıktıklarını söyleyen esnaflar, belediye seçimlerinde büyük bir farkla Dem Parti'nin belediyeyi alacağını söyledi. Esnaflar, aynı zamanda sandıklara sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Merkez ilçe Eyyübiye Belediye eşbaşkan adayları Adalet Eriş ve Halil Akbaş Mance Deresi’nde esnaf ve pazar ziyareti gerçekleştirirken, Suruç Belediye Eşbaşkan adayı Ayten Kaya partili kadınlar ile birlikte Cengok, Keferkup, Mizari, Pija, Kesme, Pehleven kırsal mahallelerinde kadınları evlerinde ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dinlediler.

Birecik Belediye Eşbaşkan Adayı Mehmet Begit ve yanındaki partililer Birecik Hayvan Borsası’nı ziyaret ederek geçimlerini hayvancılık ile sağlayan yurttaşların yaşadıkları sorunları dinleyerek, çözümün DEM Parti yönetimindeki belediyelerde olduğunu belirtti. Hilvan Belediye Eşbaşkan adayları ise ilçe merkezinde bulunan tekstil atölyelerini gezerek, çalışan ve işverenlerin maruz kaldığı hak ihlali ve sorunları dinlediler.

Ceylanpınar ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın da katılımıyla kırsal mahallede ziyaretler yapıldı. İlçeye bağlı Kevir Reş kırsal mahallede kurulan taziyeyi ziyaret eden heyet ardından Xanê, Eynseraç, Ebês, Zifkir ve Rêdîm mahallelerini ziyaret etti. Heyet tüm mahallelerde yoğun ilgi ile karşılandı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız