Solmaz Siverek ağız ve diş merkezinde incelemelerde bulundu

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Abdullah Solmaz, Hastane ziyaretleri kapsamında Hizmet Başkanları ile birlikte Siverek Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

2546 kez okundu.
Solmaz Siverek ağız ve diş merkezinde incelemelerde bulundu Advert

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Abdullah Solmaz, Hastane ziyaretleri kapsamında Hizmet Başkanları ile birlikte Siverek Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. Hastane yönetiminden vatandaşa sunulan Ağız ve Diş sağlığı hizmeti hakkında Başhekim Dt.İbrahim Hali Yavuzaslan’dan bilgi aldı. Hizmet Başkanları ve Hastane yönetimi ile birlikte Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundu. 

Dr. Solmaz; Yaklaşan ramazan nedeniyle siverekte ve ilimizde ki tüm Diş Hastanelerinde ve merkezlerinde iftar sonrası hizmet verilmesi için çalışmalarımızı tamamladık. Biz tedavi için Hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını önemsiyoruz. Yöneticilerimiz ile yapılan istişare ile daha nitelikli hizmet sunabilmek için bugüne kadar yapılan hizmetlere neler eklenebilir diye fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Sağlık tesislerinde çalışan personel ile bir araya gelerek dilek temennilerini dinledi. Müdür Solmaz, tedavi gören hastaların da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Şanlıurfa'da bir evde yaralı kızıl şahin ele geçirildi
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu
Büyükşehir okçularından Hazal Burun Türkiye Şampiyonu oldu