Ceylanpınar’ın AK Adayı Atilla’ya Aşiret ve Ailelerden Tam Destek

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

1566 kez okundu.
Ceylanpınar’ın AK Adayı Atilla’ya Aşiret ve Ailelerden Tam Destek Advert

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çat kapı programı kapsamında Ceylanpınar ilçe genelinde hanelere ziyarette bulunan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Atilla, vatandaşların gönüllerine misafir oldu. Burada birlik ve beraberlik mesajı veren AK Aday Atilla, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek talebinde bulundu.
AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla, vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelirken çat kapı yaptığı ev ziyaretleri de devam ediyor. AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla ve 2014-2019 dönemin Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile birlikte ev ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz demeden Ceylanpınar ilçe merkezi ve kırsalını karış karış gezen AK Aday Atilla’yı vatandaşlar büyük bir teveccühle karşılıyor.
Ceylanpınar ilçe merkezi ve kırsalında yer alan Aşağı Durmuş, Aktepe, Akbulut mahallelerini karış karış gezen AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla ve 2014-2019 dönemin Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya aşiretler ve vatandaşlardan tam destek aldı. İlçe sakinlerinden Halil Ölmezler, Hacı Mehmet Akgeyik, Naif Çınar, Bedran Ver, Korkmaz ve Kuş aileleri ve akrabaları, Sorokan Aşireti’nden Koldaş, Şeyhanlı aşiretine bağlı Şikaki Aşiretinden Nesih Kurak, ilçe kırsalında ise Cemil Bahurşah, Mahmut Mermer, Yusuf Mermer, Kasım Mermer, Ramazan Çaputkan, Mehmet Çaputkan aileleri ve akrabalarıyla birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla’yı destekleyeceklerini ilan ettiler.
Öte yandan AK Parti Ceylanpınar seçim bürosu her geçen gün dolup taşarken, Yıldırım ve İyigün aileleri ve akrabaları seçim bürosuna gelerek, AK Parti ailesine katılım sağladılar.


 

# Aşiret ve Ailelerden Tam Destek Ceylanpınar’ın AK Adayı Atilla’ya DAKİKA | bir destek # SON DAKİKA | Mehmet başkan belediye ilçe
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sivas’ta kaybolan 74 yaşındaki vatandaş bulundu
Sivas’ta kaybolan 74 yaşındaki vatandaş bulundu
Sandu: Moldova, AB ile vizesiz rejimin 10’uncu yılını kutluyor
Sandu: Moldova, AB ile vizesiz rejimin 10’uncu yılını kutluyor