Urfa'ya müjdesiz Erdoğan ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son ziyareti, Şanlıurfa'nın çeşitli alanlardaki sorunlarına dair beklenen müjde gelmedi.

1772 kez okundu.
Urfa'ya müjdesiz Erdoğan ziyareti Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son ziyareti, Şanlıurfa'nın çeşitli alanlardaki sorunlarına dair beklenen çözümleri sunamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyaretinde beklenen müjde gelmedi. Kentin karşı karşıya olduğu birçok sorunun çözümü için umutla bekleyen Urfa halkı, ziyaret sonrasında hayal kırıklığı yaşadı. Özellikle sağlık sorunları, branş doktor yetersizliği, derslik ve öğretmen açığı, ulaşım sorunu, yüksek hızlı tren projesinin ertelenmesi, uçak seferlerinin yetersizliği, GAP projesinin hızlandırılması, işsizlik gibi konularda bir adım atılmadı.

Mitingde yaşanan talihsiz olaylar da gündemde yerini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il başkanı Ali İhsan Delioğlu'nu anons etmesiyle birlikte, Delioğlu'nun mevsimlik tarım işçileri hakkında yaptığı talihsiz açıklamalar nedeniyle yuhalanması, mitingdeki atmosferi olumsuz etkiledi.

Ayrıca turizm konusundaki açıklamalar da dikkat çekti. Göbeklitepe'yi ziyaret eden kişi sayısının artması ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için Şanlıurfa Alan Yönetimi Başkanlığı'nın kurulacağının duyurulması, umut verici gelişmeler arasında yer aldı.

Ancak, Urfa'nın temel sorunlarının çözümü konusunda net bir adım atılmaması, halk arasında hayal kırıklığı ve endişe yarattı. Özellikle mevsimlik tarım işçileri, elektrik sorunu,öğretmen açığı, ulaşım sorunu gibi konularda çözüm bekleyen Urfa halkı, müjdeli bir haber alamadı.

Özetle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti, kentteki çeşitli sorunlara dair somut çözümler sunamadı. Halkın beklentileri, özellikle eğitim, sağlık, elektrik ,ulaşım ve tarım gibi temel alanlarda devam etmekte. Kentin geleceği için daha kapsamlı ve etkili adımların atılması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Şanlıurfa'da hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü
Eyyüpoğlu ve Kaplan Ailesinin Mutlu Günü