Şanlıurfa Ak Parti arti’de istifa depremi devam ediyor

Akparti Şanlıurfa Teşkilatı’nda Çözülmeler Devam Ediyor.

1777 kez okundu.
Şanlıurfa Ak Parti arti’de istifa depremi devam ediyor Advert

Mahalli seçim yarışlarının başladığı 40 günlük süreçte binlerce üyenim istifa ettiği Akparti Şanlıurfa Teşkilatında çözülmeler devam ediyor. Karaköprü, Hilvan, Akçakale, Harran İlçe Başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolları başkanları ve yönetim kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri’nin istifasından sonra, iki yeni istifa daha geldi. Özellikle Yeniden Refah Partisi’ ne geçişlerin yaşandığı süreçte Akparti büyük kan kaybetti.

Bugün ise iki yeni isimden istifa haberi daha geldi. Akparti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Aziz Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcılığından ve Akparti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesaplarından yayınladı. Diğer istifa ise Üniak yönetim kurulu üyesi ve ak parti il gençlik kolları yönetim üyesi kurulu üyesi Vedat Melik Bağdat ile Üniak yönetim kurulu üyelerinden geldi. Vedat Melik Bağdat ile Üniak yönetim kurulu üyeleri topluca istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldılar.

Yeniden Refah Partisi’nin yarın yapacağı mitingde ise Akpartili bir çok ismin Miting’de rozet takarak Yeniden Refah Partisine geçmesi bekleniliyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz