Fatih Mehmet Bucak, Siverek Seçimlerinde Tarih Yazdı

Ali Murat Bucak'a Destek Vererek Zaferin Mimarı Oldu"31 Mart'ta gerçekleşen Siverek seçimlerinde, AK Parti adayı Ali Murat Bucak'ın zaferini sağlayan isimlerden biri olan Fatih Mehmet Bucak, tarihe geçti.

1625 kez okundu.
Fatih Mehmet Bucak, Siverek Seçimlerinde Tarih Yazdı Advert

 

Ali Murat Bucak'a Destek Vererek Zaferin Mimarı Oldu"31 Mart'ta gerçekleşen Siverek seçimlerinde, AK Parti adayı Ali Murat Bucak'ın zaferini sağlayan isimlerden biri olan Fatih Mehmet Bucak, tarihe geçti. Şanlıurfa ve Siverek'in gönlünde taht kuran, olan Fatih Mehmet Bucak, Ali Murat Bucak'ın seçim kampanyasına verdiği destekle büyük bir etki yarattı.

Ancak, Siverek halkının gönlünde taht kuran Fatih Mehmet Bucak, Ali Murat Bucak'ın destekçileri arasında yer alarak seçimi kazanılmasında önemli bir rol oynadı.Fatih Mehmet Bucak, seçim sürecinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak'a masada ve sahada gece gündüz destek vererek, halkın sevgisini kazandı. Siverek ilçesinde tepeden bakmayan, insanları olduğu gibi seven biri olarak bilinen Fatih Mehmet Bucak, Ali Murat Bucak ile birlikte tarih yazdılar.Bucak, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı hemşehrilerine minnettarlığını dile getirdi ve seçim sloganı olarak kullandığı "Dışarıda Delikanlı Bir Bahar Sevmişim Size Allah'ına Kadar" sözleriyle duygularını ifade etti.


 

# seçim DAKİKA | # SON DAKİKA | bir OLAN Şanlıurfa ile Arasında Fatih Mehmet Bucak Tarih Yazdı Siverek Seçimlerinde
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz