Galatasaray Başkanı Özbek: "Şanlıurfa Çok Güzel Bir Şehir, Çok Güzel İnsanları Var"

Şanlıurfa, Türk futbolunun heyecanla beklediği Süper Kupa finaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu önemli maç öncesinde Şanlıurfa'yı ziyaret ederek şehrin güzelliklerini ve insanlarını övdü.

1394 kez okundu.
Galatasaray Başkanı Özbek: Advert

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Pazar günü oynanacak Süper Kupa final maçı için Şanlıurfa'ya gelerek şehrin güzelliklerine ve insanlarına övgüler yağdırdı. Özbek, yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa çok güzel bir şehir, çok güzel insanları var. Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için oradayız. 100'üncü yılın Süper Kupası'nın Şanlıurfa'da oynanması önemli" dedi.

Özellikle deprem bölgesindeki insanlara destek olmak amacıyla bu organizasyonun büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Başkan Özbek, "Oynayacağımız maçın geliri de depremzedelere verilecek. Bunu çok önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde yaşanan spekülasyonlara da değinen Özbek, "Bölge insanının maçı izlemesini çok önemsiyoruz. Bir sürü senaryo konuşuluyor. Herkes bir şey söylüyor. Bunları doğru bulmuyorum. Benim takımım sahaya çıkacak. Ben isterim ki Fenerbahçe de tam takım gelsin ve galip gelen kupayı alsın" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türk futboluna yakışır bir Süper Kupa finali olması gerektiğini vurgulayan Özbek, "Türk futboluna yakışır 100'üncü yıl Süper Kupası oynansın!" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Şanlıurfa'da gerçekleşecek bu önemli maçın şehre olan katkıları ve futbolseverlerin heyecanı ise şimdiden yüksek. Şanlıurfa, tarihi Süper Kupa finali için futbolseverleri ağırlamaya hazır.

Süper Kupa finali, 100'üncü yıla yakışır bir atmosferde, futbolseverleri heyecanlandıran anlara sahne olacak. Şanlıurfa'nın güzellikleri ve futbolseverlerin coşkusuyla dolu bu organizasyon, Türk futbolseverlerin unutulmaz anıları arasına girmeye aday.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz