Başkan Gülpınar'dan İptal edilen Siverek seçimleri ile ilgili önemli açıklama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek seçimlerinin iptal edilmesi sonrasında yaşanan kutlamalar ve olumsuz tepkilere ilişkin bir açıklama yaptı.

1287 kez okundu.
Başkan Gülpınar'dan İptal edilen Siverek seçimleri ile ilgili önemli açıklama Advert

Başkan Gülpınar, hemşehrilerinden yaşanan duruma itidal çağrısında bulunarak, sevinçlerin gözyaşlarına bulaşmasını istemediğini dile getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek seçimlerinin iptal edilmesine ilişkin bir açıklama yaparak, vatandaşlara itidal çağrısında bulundu. Gülpınar, seçim sonuçlarının iptal edilmesi sonrası kutlama yaparak sevinçlerini dile getiren vatandaşları gözyaşlarına boğan uyarılarda bulundu. Silahların artık kutlama aracı olarak kullanılmasına son verilmesi gerektiğini belirten Gülpınar, bu tür cehaletin sona ermesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Gülpınar, yaptığı açıklamada, "Siverek Seçimlerinin iptal olması hususunda kutlama yapan hemşehrilerimiz sevinçlerinize gözyaşı bulaştırmayın. Lütfen artık silah ile kutlama cehaletine son verelim. Dünyevi bir mesele için aşırı sevinmenin de aşırı üzülmenin de inancımızda bir yeri yoktur" dedi.

Başkan Gülpınar, Siverek'de huzur ve birlik içinde yaşamak için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini belirterek, "Bu tür olaylarda sorumluluk sahibi olmak, gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakma adına önemlidir. Hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışmalıyız" dedi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz