Vekil Başak'a GAP Havaalanı 'nda coşkulu karşılama

Ak Parti Milletvekili Hikmet Başak, dönüşünde Şanlıurfa GAP havaalanında kendisini karşılamaya gelenlerle buluşarak sıcak bir atmosferde karşılandı.

1699 kez okundu.
Vekil Başak'a GAP Havaalanı 'nda coşkulu karşılama Advert

Akçakale Ak Parti İlçe Başkanı Fethi Solhan ve Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan öncülüğünde, Harran Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Ergin ve aile dostlarıyla birlikte vatandaşlar, vekili coşkuyla karşıladılar.

Şanlıurfa Havalimanı, Ak Parti Milletvekili Hikmet Başak'ı karşılamak için hareketlendi. Akçakale Ak Parti İlçe Başkanı Fethi Solhan ve Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın önderliğinde, Harran Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Ergin ve aile dostlarıyla birlikte bir kalabalık, sevgi ve coşkuyla milletvekilini karşıladı.

Karşılama törenine katılanlar arasında sadece siyasi isimler değil, aynı zamanda vatandaşlar da vardı. Havalimanı girişinde oluşan kalabalık, bayraklar ve tezahüratlarla Hikmet Başak'ı coşkuyla karşıladı.


Başak, karşılamada kendisini bekleyen herkese teşekkür ederek duygusal anlar yaşadı. "Bu coşkulu karşılama beni gerçekten çok mutlu etti" diyen Başak, burada bulunan herkesle tek tek selamlaşarak, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz