Bybit TOKEN2049 CryptoFest'te, 100.000 ABD doları tutarında Stellar USDT Ödül Havuzu

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, TOKEN2049 CryptoFest başlıklı yeni bir etkinlikle bu yılki küresel kripto konferansı TOKEN2049'a heyecan verici bir başlangıç yaptı. Yarışmada yatırımcılar 100.000$ USDT'lik ödül havuzu için yarışacak.

171 kez okundu.
Bybit TOKEN2049 CryptoFest'te, 100.000 ABD doları tutarında Stellar USDT Ödül Havuzu Advert

TOKEN2049 CryptoFest, deneyimli yatırımcıları ve hevesli yeni katılımcıları, büyük ödül olarak güçlü bir Apple Vision Pro ile Şanslı Çekiliş de dahil olmak üzere heyecan verici ticaret ve para yatırma etkinliklerine katılmaya davet ediyor.

Nasıl Girilir

Bybit'e kaydolduktan sonra etkinliğe kaydolun.Bir bilete hak kazanmak için minimum 100$ depozito hacmi ve 1.000$ işlem hacmiyle şanslı çekiliş biletlerini biriktirmek için belirli görevleri tamamlayın. Maksimum 17 bilet kazanılabilir, bu da kazanma şansını artırır.

Yeni Kullanıcılara Özel Ödüller

Yeni Bybit kullanıcıları, Bybit Rewards Hub'da listelenen görevlere katılarak 5.020 USDT'ye kadar ödül kazanma fırsatıyla CryptoFest'e katılıyor.

Sosyal Medya Meraklılarının Parlama Şansı

Bybit ayrıca, TOKEN2049 CryptoFest'in heyecanını sosyal medyada paylaşma davet ediyor ve 500 $ USDT tutarında ayrı bir ödülle birlikte sunuyor. Etkinlik ayrıntılarını paylaşan ve Bybit'i etiketleyen beş katılımcı, her biri 100 USDT kazanmak üzere rastgele seçilecek.

Bybit co-founder ve CEO'su Ben Zhou, inovasyon ve topluluk katılımı ruhuyla şunları söyledi: "Bu yıl ana üssümüz Dubai'de düzenlenen Blockchain Life ve Token2049 konferanslarındaki şenliklerin bir parçası olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu etkinlik, kullanıcılarımıza kripto ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinmelerini ve bu önemli etkinliklere doğru ilerlerken Bybit ailesinin bir parçası olmalarını sağlayacaktır."

Hibya Haber Ajansı

Bybit TOKEN2049 CryptoFest'te 100.000 ABD doları tutarında Stellar USDT Ödül Havuzu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz