Büyükşehir Belediyesi Yazılım Şube Müdürü Onur Kapaklı Hakkında Bomba İddialar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde büyük bir çalkantı yaşanıyor. Yazılım Şube Müdürü Onur Kapaklı'nın kendi şirketi üzerinden belediyenin zarara uğratıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

1769 kez okundu.
Büyükşehir Belediyesi Yazılım Şube Müdürü Onur Kapaklı Hakkında Bomba İddialar! Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde büyük bir çalkantı yaşanıyor. Yazılım Şube Müdürü Onur Kapaklı'nın kendi şirketi üzerinden belediyenin zarara uğratıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yazılım şube müdürü olarak görev yapan Onur Kapaklı hakkında çarpıcı iddialar gündeme geldi. Kapaklı'nın, belediye bilişim işlerini kendi şirketi üzerinden yürüttüğü ve bu süreçte belediyeyi zarara uğrattığı öne sürüldü.

İddialara göre, Büyükşehir Belediye bilişim işlerini kendi şirketi üzerinden yürüttü. Bu durum, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Özellikle, Kapaklı'nın eşine devrettiği şirketler aracılığıyla belediye işlerini yürütmesi dikkat çekti.

İddialara göre, Kapaklı belediye bilişim işlerini, eşine ait olan şirketler aracılığıyla yürütmüş. Ancak işin daha da vahimi, iddialara göre Kapaklı'nın, belediyeden şirketine iş karşılığı fatura kestiği ve belediyeden yüklü miktarda para aldığı öne sürülüyor.

İddialara göre, Kapaklı’nın , adliyede kendisi hakkında bulunan 2 dosya ve hakkında yapılan soruşturmalarla da gündeme gelmiş durumda. İddialara göre, halkın parasını kullanarak kişisel çıkar sağlamış.Özellikle dikkat çeken noktalardan biri, Kapaklı'nın belediyeden iş alıp şirketine karşılığında fatura kesmesi ve böylelikle belediyeden yüklü miktarlarda para aldığı iddiaları oldu.

Üstelik bu skandalın boyutları henüz tam anlaşılmış değil. Belediye bünyesinde 657 devlet memuru olarak görev yapan Kapaklı'nın, ilçelere bu şirket üzerinden fatura kestiği iddiaları da gündemde. Dahası, şirketlerin yaptığı yazılımların belediyeye faturalandırıldığı ve bu konuda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun uyarılarına rağmen açıkların kapatılmadığı da iddialar arasında.

Bu skandal iddiaların yanı sıra, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) uyarılarına rağmen güvenlik açıklarının kapatılmadığı da öne çıkıyor.Bilindiği üzere, BTK'nın Kapaklı'yı uyardığı ancak açıkların neden kapatılmadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

BTK'nın uyarılarına rağmen güvenlik açıklarını kapatmayan Kapaklı'nın, belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün gündeme getirdiği troll ordusunun başında yer aldığı iddiaları da ortaya atıldı.

Kapaklı'nın mal varlığına ilişkin de soru işaretleri bulunuyor. Belediyede çalışan bir kişi olarak bu şekilde usulsüz işler çevirmesi ve kamu kaynaklarını kötüye kullanması, halkın tepkisini çekiyor. Bu iddiaların doğruluğu ve soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.

Bu gelişmeler ışığında, halkın ve yetkililerin merak ettiği en önemli konulardan biri de Onur Kapaklı'nın mal varlığı. Şimdi gözler, bu büyük skandalın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması sürecinde olacak. Şanlıurfa'da yaşanan bu yazılım skandalı, kentin geleceği ve halkın güveni açısından büyük bir öneme sahip. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan bu skandal, Kamuoyunun dikkatle takip ettiği bu gelişmeler, ilerleyen günlerde daha net bir şekilde aydınlatılması bekleniyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiası
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz
Bakan Kacır: Havacılık sanayimizi, Türkiye’nin teknolojide öncü sektörü haline getiriyoruz