Diriliş Başkanları Şanlıurfa İl Başkanı Sertaç Erdem Yaptı Açıklamasında Şunları Söyledi: Şanliurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri Diriliş Başkanları il Teşkilatımızı ziyaretinden Dolayı teşekkür eder,

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemiyle ilgili imza kampanyamızın ilk İmzasında Vekilimizden aldık ve Vekilimiz Mehmet Ali Cevheri Vekilimize Desteklerinden dolayı Plaket Takdim ettik. Diriliş Başkanları Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak Referandumda evet diyeceğiz dedi.

 

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri  ise Diriliş Başkanları Şanlıurfa İl Başkanı Sertaç Erdem `e teşekkür ediyorum bize plaket takdim ettikleri için ,Diriliş Başkanları Tarafından  Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemiyle ilgili imza kampanyamızın ilk İmzası Ben atıyorum  Şanlıurfa ilimizde  Halkımızın  Referandum için evet demek için ben ve ekibim  sahaya indik  köy,köy mahalle mahalle sokak sokak ilçe Şanlıurfa ve ilçelerinden çalışmalara tam hız  başladık  bismillah diyerek .gücümüzü halktan alan bir Akparti olarak yeniden birinci cıkacağız  nisan ayındaki refarandumda dedi. 

 

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA