Şanlıurfa’da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, bir kişinin ağır yaralanmasına yol açtı.

909 kez okundu.
Şanlıurfa’da Silahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı Advert

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, bir kişinin ağır yaralanmasına yol açtı. Olay, Haliliye'ye bağlı Şehitlik Mahallesi 68. Sokak'ta gerçekleşti.

İddiaya göre, mahallede yürüyen Ahmet P. isimli kişi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar, Ahmet P.'ye ateş açarak başından yaralanmasına sebep oldular. Olay yerinde ağır yaralanan Polar, acil sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hastanede ameliyata alınan Ahmet P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerini tespit etmek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattı. Mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurarak olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Silahlı saldırının neden gerçekleştiği henüz netlik kazanmazken, polis ekipleri olayın sebebini ve saldırganların kimliklerini belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
Çin’de çölleşmiş 32 milyon hektar alan ormana dönüştürüldü
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı
426 bin 915 öğretmen ilk yardım eğitimi aldı