KARAKÖPRÜ Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliği bu yılda yapıldı. Şenliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Torpil tepkilere yol açtı
Belediye tarafından ücretsiz dağıtılan uçurtmalar organizasyon yetersizliği nedeniyle izdihama neden olurken,bazı çocuklar yaralandı.Aileler ezilme tehlikesi geçirirken, alanda bulunan ve görevi izdihamı önlemek olan zabıta ekipleri torpilli ailelere uçurtma ve döner dağıtmakla yetindi.
Yüzlerce insan döner için saatlerce sıra beklerken zabıta ekiplerinin torpili ailelere döner dağıtması tepkilere yol açtı.

