Suruç’ta 15 Temmuz coşkusu başladı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 15 Temmuz coşkusu başladı

1287 kez okundu.
Suruç’ta 15 Temmuz coşkusu başladı Advert

Suruç Kaymakamlığı, darbe girişiminin 1’inci yıl dönümünde düzenledikleri etkinliklere vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen programa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Emniyet Müdürü Murat Türker, Özel Kalem Müdürü Veysel Kızılay, Resmi daire amirleri, sivil toplum üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen yürüyüşte vatandaşlar dev Türk Bayrağı açarak 15 Temmuz ruhunu yeniden canlandırdı. Suruç girişi Emniyet Müdürlüğünden başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanında son buldu. 15 Temmuz yürüyüşüne katılan vatandaşlara Suruç Kızılay Derneği ikramlarda bulundu.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanından ‘15 Temmuz Resim Sergisi’ açıldı.

Sergiyi gezen Kaymakam Sinanoğlu; “Bu hafta tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de 15 Temmuz haftasında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde yaşananların fotoğraflarının olduğu bir sergimiz oldu, vatandaşlarımızda bu sergiyi ilgiyle geziyor. Programımız 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gecede 15 Temmuz Demokrasi nöbetiyle devam edecek. Ülkemizde aziz milletimiz geçen yıl 15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık örneği göstererek bayrağına, dinine, geleceğine sahip çıktı. Allah geçtiğimiz yıl 15 Temmuz akşamı yaşanan geceyi bize ve tüm Müslüman alemine yaşatmasın.” diye konuştu.

Suruç’ta 15 Temmuz coşkusu başladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Lübnan topraklarından Dov Dağı bölgesine doğru iki fırlatma tespit edildi
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız
Zorlu: Mülakatsız 100 bin kadro talebimizin arkasındayız