Şehit Öğretmen Yılmaz için ‘Teröre Hayır’ı yürüyüşü düzenlenecek

Terör örgütü PKK’nın öğretmen Necmettin Yılmaz’ı katletmesine CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tepki gösterdi. Erol, Tunceli’de ‘Teröre Hayır’ yürüyüşünü gerçekleştireceklerini söyledi.

2038 kez okundu.
Şehit Öğretmen Yılmaz için ‘Teröre Hayır’ı yürüyüşü düzenlenecek Advert

Siverek ilçesinde öğretmenlik yaptığı sırada tatil için memleketi Gümüşhane’ye gitmek için yola çıkan Necmettin Yılmaz, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından rehin alındıktan sonra şehit edilmişti.

Şehit öğretmen Yılmaz için CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol harekete geçti. Konuyu meclise taşıyan Erol, Necmettin Yılmaz’ın  “sen bizim şehidimiz ve onurumuzsun” yazılı posteri ile kürsüye çıktı. Konuşmasında teröre lanet okuyan Tunceli Vekili, Tunceli’de bir ilke imza atacaklarını ve “Teröre Hayır” yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EROL’A TEŞEKKÜR TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün TBMM’de Tunceli’de bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u telefonla arayarak, konuşmasından dolayı teşekkür ettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum” dediği belirtildi.

( ŞANLIURFA – RHA ) 

Şehit Öğretmen Yılmaz için ‘Teröre Hayır’ı yürüyüşü düzenlenecek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Seyyithan Atilla:
Seyyithan Atilla: "1 Nisan'da Hizmet Dönemi Başlıyor"
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Siverek 'te kaza: 3 ölü, 6 yaralı