Eyyübiye’de Kardeşler İçin Hayır Yemeği Düzenlendi.
Piazza AVM önünde bayramın ikinci günü hayatını kaybeden Yusuf Aydoğdu ve abisi Yakup Aydoğdu’nun hayrına, BİRYOL-DER İnsani Yardım Derneği ile Dervişhane İlim İrfan ve Eğitim Medresesi iş birliğiyle mevlid-i şerif okutuldu ve yemek programı gerçekleştirildi.

Yaklaşık 300 kişilik yemek organizasyonu, Selçuklu Mahallesi'nde düzenlenirken programa Yusuf ve Yakup Aydoğdu kardeşlerin ailesi, yakınları, dava arkadaşları, SERVER Genç Derneği üyeleri ve gönüllülerinin yanı sıra; Kars, Mardin, Gaziantep ve Şanlıurfa’dan çok sayıda âlim, akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, mevlid-i şerif okunmasıyla devam etti. Ardından davetlilere yemek ikramı yapıldı. Manevi atmosferin hâkim olduğu program, akşam namazının kılınmasıyla sona erdi.

Katılımcılar, Aydoğdu kardeşleri rahmetle anarken, aileye sabır ve metanet dileklerini ilettiler.


